lördag 17 januari 2009

Nu så

Efter över en vecka med relativt hög feber börjar man äntligen bli frisk.Fan det känns verkligen i kroppen när man har haft feber så länge.Jag hade säkert blivit friskare fortare om man haft chans o vila kroppen lite mer än man gjort,men men så är det.
Maximus har varit feber fri i ett par dagar, skönt det.
I torsdags så var Magdalena o Hampus här.Det var trevligt, vi drack kaffe, åt nybakad choklad sockerkaka. Ungarna satt i sina babysitters framför tv:n en stund då han jag o Magdalena faktiskt brodera några stygn.. inte många, men som vi sa om vi så bara hinner sy ett par stygn är det ett par mer stygn än vad som var gjort tidigare. Maximus var vaken nästan hela tiden.. han somna t kanske en halvtimme... och det är inte mycket.Vi ska träffa magdalena o hampus på stan på onsdag, som det ser ut nu iallafall, det är om dagis möjligen kan ta doris.Doris kan behöva komma iväg lite o busa med kompisar.
Igår var det slappe kväll md let's dance o mys med Maximus. Ikväll blir det liknande.. jag ska fixa mat, så blir det nog att kolla på sverige-kuba i handbollen. Men inget som är säker, det beror ju lite på med Maximus med,vilket humör han är på. Nej nu ska jag la börja med maten eller något.Känner inte för det egentligen.. men måste äta för att kunna producera mjölk.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ska bli skoj och träffa er på Onsdag och gå i stan en stund. Kram